Best Film In Cinema Now

Best Film In Cinema Now – Na een jaar van totale lockdown en een jaar van patstelling, is 2022 het jaar waarin de Hollywood-filmindustrie uitkijkt naar het instellen van een nieuw normaal.

Warner Bros. heeft zijn controversiële strategie beëindigd om alle nieuwe films tegelijkertijd in de bioscoop en op HBO Max uit te brengen, maar de tijd tussen de bioscooprelease en de release van het streamingplatform is in de hele industrie korter geworden, gemiddeld slechts 45 dagen. Zelfs Disney, wiens films de afgelopen tien jaar zeven jaar in de VS zijn verschenen. Heeft beter gepresteerd dan de kassa, geeft nu prioriteit aan streaming inhoud en beschouwt bioscopen als een “verouderd platform”. Een film uitgebracht door Netflix of Apple maakt een goede kans om de beste foto van het jaar te winnen. Het valt nog te bezien of de heropleving van MoviePass een groter publiek zal kunnen terugbrengen naarmate de COVID-19-pandemie (hopelijk) afneemt, maar één ding is zeker, het zal niet terugkeren in 2019. hierover.

Best Film In Cinema Now

Best Film In Cinema Now

Ongeacht waar of hoe de kijkers films kijken, aan de droogte van nieuwe films als gevolg van de pandemie lijkt een einde te zijn gekomen. Films die om veiligheidsredenen zijn uitgesteld, zijn nu weer beschikbaar en in 2022 is er een gestage stroom spannende films van zowel grote als boetiekstudio’s.

S Best Movies Online: Cinema Releases You Can Now Stream During Lockdown

Bijgewerkt op 3 oktober 2022: deze pagina wordt het hele jaar door bijgewerkt, dus blijf kijken om te zien wat er nieuw en interessant is.

Je hebt waarschijnlijk de term ‘verheven horror’ gehoord. Nu is het tijd om zijn naaste neef, ‘coole sci-fi’, te leren kennen. “After Yang” is een karakterdrama rond een vader die een buitengewoon verlies lijdt wanneer Yang, een levenslange androïde die geprogrammeerd is om zijn geadopteerde dochter te koppelen aan zijn Chinese afkomst, plotseling stopt. Terwijl hij zoekt naar manieren om haar te verbeteren, overwegen hij en zijn familie Yang’s plaats in zijn leven en verkennen Yang’s eigen innerlijke leven, dat hij ervoor kiest om voor hen te verbergen. Ik ben daartoe gedwongen.

Laat je niet misleiden door de PG-classificatie. “After Yang” is een zachte, geduldige en elegante film voor volwassenen die is gebaseerd op thema’s als herinnering, intimiteit en identiteit.

‘Athena’ is een thriller, een familiedrama en een momentopname van de hedendaagse spanningen tussen burgers en instellingen. Het wordt allemaal verteld vanuit het perspectief van drie rouwende broers die de dood van hun vierde broer proberen te begrijpen. Als je de openingsscène niet kunt zien, heb je misschien geen hartslag: in 10 opeenvolgende minuten aan schoten stortte een persconferentie over de politiemoord op de vermiste broer in, gevolgd door een waanzinnige overval op een treinstation door georganiseerde demonstranten. Maak van het appartementencomplex de hoeksteen van de revolutie. Vanaf daar wordt het alleen maar intenser.

Best Kids Movies 2020

“The Bad Guys” volgt de avonturen van een beruchte bende dieven in een poging hun publieke imago te herstellen door zich voor te doen als een bekeerling terwijl ze de grootste misdaad ooit plannen. Gebaseerd op een reeks graphic novels voor jonge lezers door Aaron Blabe, omarmt de kunststijl van The Bad Guys de oorsprong van 2D-inkt en papier, een onderscheidende en anders dan alles wat door DreamWorks is gemaakt. Creëert een aantrekkelijke visuele schoonheid. Alistair Ryder K. Laagdrempelige kinderlijke humor en ‘Ocean Eleven’ en ‘Reservoir Dogs’.

Elke keer als er een horrorfilm uitkomt, moet je hem geloven om hem te zien. Een van die films is ‘The Barbarian’. Als de vrouw bij het huis komt dat ze voor korte tijd huurt, hoort ze dat er al iemand in het huis is. Nu moet ze de nacht doorbrengen met het delen van een huis met deze betoverde vreemdeling. Hij is niet alles. Het lijkt erop dat er in het huis zelf vreemde geheimen verborgen zijn. “Savage” is wat een sketchcomedian (Zach Krieger van The Whitest Kids You’ll Know) krijgt als hij de vrijheid krijgt om te goofy met horror-tropes. Schokkend, rebels en hilarisch, “The Barbarian” wordt genoten zonder spoilers en evengoed in een kamer vol nietsvermoedende toeschouwers.

De straten van Gotham City kunnen niet luidruchtiger zijn dan in ‘The Batman’, een nieuwe kijk op de populairste superheld van DC. Ondanks de “back to basics”-reboot van het personage als een eenzame crimineel die een gangster en seriemoordenaar achtervolgt, slaagt “The Batman” er nog steeds in om het originele realisme van Christopher Nolan te combineren met het diepe slaan van Tim Burton. Het lijkt anders dan beide freaks. Meer spionage dan welke Batman-film tot nu toe dan ook, dichter bij neo-noir uit de jaren 70 dan moderne actiekaskrakers. In één keer vind je gedenkwaardige uitvoeringen, prachtige fotografie en de meest diepgaande verkenning van het titelpersonage ooit op het grote scherm.

Best Film In Cinema Now

“Bell” volgt Suzu, een getalenteerde tienersongwriter die haar stem in het zingen heeft verloren sinds de tragische dood van haar moeder. Wanneer ze echter inlogt op het futuristische sociale-mediaplatform ‘U’, verandert Suzu in de verleidelijke diva ‘Belle’ en wordt ze van de ene op de andere dag een wereldwijde sensatie. Terwijl Suzu de twee delen van zichzelf probeert te verzoenen, wordt ze verleid tot een gigantische virtuele avatar door een beruchte online prijsvechter.

Best Movies Since 2000

Voor het eerst uitgebracht in Japan en op het festivalcircuit in 2021, zal de veelgeprezen anime-musical Belle in januari 2022 eindelijk in de Amerikaanse theaters verschijnen. Het is in de eerste plaats een bewerking van het klassieke sprookje “Beauty and the Beast” voor het tijdperk van de sociale media. , maar “Bell” is veel meer dan de bekende cadans van het bronmateriaal. “Belle” is deels tijdloos en deels hypermodern. Dit wordt gedemonstreerd door twee verschillende maar even mooie kunststijlen: traditionele illustratieve animatie die de echte wereld vertegenwoordigt en CGI popping cell-shading die de virtuele realiteit van internet vertegenwoordigt.

Whodunits zijn terug en het is tijd voor Gen Z om zijn eigen te hebben. “Bodies’ Bodies’ Bodies” volgt een hechte bemanning van twintigers die zich verzamelen in een weelderig herenhuis om een ​​storm af te wachten… maar wanneer een van hen sterft, moeten ze de moordenaar vinden, zodat hun zoektocht begint. Onthult goed bewaarde geheimen en diepgewortelde boosaardigheid. “Bodies’ Bodies’ Bodies” is een hilarisch en angstaanjagend moordmysterie dat de poppsychologie van een extreme internetmaatschappij verkent.

Cooper Rafe (schrijver en regisseur) speelt samen met Dakota Johnson (producent) in Cha Cha Real Smooth, een lieve en geestige indiekomedie die de US Dramatic Audience Award won op het Sundance Film Festival 2022. Rafe portretteert Andrew, een recent afgestudeerde student. Andrew verhuist terug naar het huis van zijn moeder en stiefvader terwijl hij de volgende fase van zijn leven verkent. Hoewel gebouwd rond de zinderende chemie tussen Andrew en Dakota Johnson’s beminnelijke 30-iets dominostenen, is “Cha-Cha Real Smooth” eigenlijk een coming-of-age-verhaal waar volwassenen dol op zijn als ze vier jaar oud zijn. Hartverwarmend verhaal over de grensruimte gecreëerd in. Om zelfredzaam te worden en hoger onderwijs te volgen, moet je een baan krijgen in de food court of mall.

Aan het begin van de jaren 2000 verscheen een reeks tienerfilms waarin de toneelstukken van William Shakespeare werden aangepast aan de moderne middelbare schoolomgeving. In “Revenge” uit regisseur Jennifer Katin Robinson een fatale beschuldiging van gelijke behandeling van de films van Alfred Hitchcock. In deze komische thriller, gebaseerd op Strangers on a Train, werken een rijke eerstejaarsstudent en een in ongenade gevallen bijenkoningin samen voor een brutale en fantasierijke wraak op elkaars aartsvijand. Als “Do Revenge” geen nieuwe trend zet in thrillers op de middelbare school, is het een levendige, grappige en briljante uitvoering van Maya Hawke.

Movie Afternoon Archives

Het combineert een deels college-jongensfilm met een deels thriller, provoceert beelden van sociaal commentaar, en wordt “instant”. Twee senioren van de universiteit zijn van plan om de eerste zwarte studenten te worden die de legendarische kroegentocht op de campus voltooien, maar vinden een bewusteloos blank meisje in hun woonkamer die ziek is van alcoholvergiftiging. In de overtuiging dat het bellen van de autoriteiten hem alleen zou arresteren (of erger), beginnen ze een uitgebreide zoektocht om hem zelf naar het ziekenhuis te brengen. Een Spoon Stoner-komedie helpt drugs te onderdrukken, en ‘Emergency’ laat zien hoe systemisch racisme de gevaren en ontberingen van het zwarte Amerikaanse leven vergroot.

“Emily the Criminal” is een misdaadthriller geboren uit het huidige moment als een generatie die wordt geteisterd door schulden en verstoken is van een fulltime baan om de eindjes aan elkaar te knopen in de “gig-economie”. Emily, gespeeld door Aubrey Plaza, worstelt met allerlei klusjes en is niet in staat haar studieleningen af ​​te betalen. Emily voelt een kans om snel veel geld te verdienen en wordt een “dummy-shopper”, die haar gekloonde creditcards uiteindelijk uitput en haar aankopen op de zwarte markt moet doorverkopen. Verhalen over ongelukkige bandieten die diep gaan zijn niets nieuws, maar “Emily the Criminal” heeft zo’n modern randje dat het moeilijk te ontkennen is.

Evelyn Wang is een vermoeide en ontevreden eigenaresse van een wasserette die probeert haar belastingen te betalen wanneer ze plotseling wordt gerekruteerd om te vechten in een interdimensionale oorlog. Om het Multiversum te redden, moet Evelyn leren “rijm springen”, tikken.

Best Film In Cinema Now

In the cinema now, best film in cinema, new movies in cinema now, top movies in cinema now, new movie in cinema now, movie in cinema now, new films in cinema now, now in cinema, best stocks to invest in now, films out in cinema now, movies in cinema now, films in cinema now