Barca Vs Real Madrid Tickets

Barca Vs Real Madrid Tickets – Vanaf woensdag 12 januari voor leden en donderdag 13 januari voor het grote publiek zijn er tickets beschikbaar voor de wedstrijd FC Barcelona – Real Madrid op woensdag 30 maart in Camp Nou (18.45 uur), terugwedstrijd uit de kwartfinales. Finale UEFA Women’s Champions League. Vanaf woensdag 12 januari om 11:00 CET hebben leden exclusieve 24-uurs toegang tot deze tickets voordat ze op donderdag 13 januari tegelijkertijd in de verkoop gaan voor het grote publiek.

Om een ​​grotere opkomst aan te moedigen en leden in staat te stellen de wedstrijd met familie of vrienden bij te wonen, zowel tijdens de exclusieve 24 uur als voor de rest van de verkoopperiode, kunnen FC Barcelona-leden tot 4 gratis persoonlijke kaartjes voor elk van de beschikbare zones ontvangen bekijk de Women’s Champions League-wedstrijd in het Barca Stadium.

Barca Vs Real Madrid Tickets

Barca Vs Real Madrid Tickets

Na de ledenverkoopperiode zijn de tickets vanaf 11.00 uur beschikbaar voor het grote publiek. m. CET op donderdag de 13e, met prijzen tussen €9 en €15.

Barcelona Vs Real Madrid Women’s Champions League Facts

Tickets kunnen worden gekocht of gekocht via de clubwebsite of aan de kassa van FC Barcelona en gedurende de eerste 48 uur nadat de tickets in de verkoop gaan (donderdag 11:00 CET tot zaterdag 11:00 CET), kunnen alle fans genieten van 50% korting door code CAMPNOU50 in te voeren tijdens het online aankoopproces. De eerste Clásico van het seizoen begint zondag ongebruikelijk vroeg in Camp Nou. Het is 16:15 uur. m lokale tijd en deze pagina zal u helpen bepalen hoe laat het zal zijn waar u zich in de wereld bevindt.

We vermelden ook de omroepen die het recht hebben om La Liga-wedstrijden in elk land of elke regio uit te zenden.

We kunnen echter niet garanderen dat ze de game ook daadwerkelijk laten zien, dus controleer je lokale tv-lijsten om zeker te zijn.

Ben jij klaar voor de klassiekers? Koop je ticket en ervaar alle opwinding van Barca-Real Madrid vanuit een Camp Nou-stoel. NU KOPEN!

El Clasico Tickets

Vergeet niet dat je ook kunt genieten van het volgen van alles wat er in ons wedstrijdcentrum gebeurt. Ons team in de Barça TV+ studio houdt de kijkers op de hoogte, we hebben live commentaar op Radio Barça en we hebben ook live tekstupdates inclusief alle wedstrijdstatistieken.

Je kunt al het nieuws ook live en in verschillende talen ontvangen op al onze sociale media-accounts. Geniet van het spel!

Haal het nieuwe Barça-shirt! Je houdt van? Zorg ervoor dat je het nieuwe FC Barcelona-team hebt voor het seizoen 2021/22. KOOP HET NU!

Barca Vs Real Madrid Tickets

IQIYI, Shan’xi Sports, Shanghai Great Sports, Guangdong Sports, Tianjing Sports, Jiangsu Sports, Fujian Sports, Hubei General, Yunnan Public, Xinjiang Sports, Ningxia Youth, Dalian Culture, Heiliongjian Entertainment, SiTV, Now, Migu, CETV3, CDTV5Ya Tickets voor de twee confrontaties tussen FC Barcelona en Real Madrid in de LaLiga Santander 2021-2022 zijn nu te koop. De eerste Clasico Barça-Madrid wordt gespeeld in het Camp Nou-stadion (Barcelona) in het weekend van 23 en 24 oktober 2021 om 21:00 uur en komt overeen met datum 10 van de Spaanse voetbalcompetitie. De tweede Casico in de Liga, Madrid-Barca in speeldag 29, wordt gespeeld in het Santiago Bernabeu Stadion (Madrid) in het weekend van 19-20 maart 2022.

Real Madrid Vs Barcelona: How To Watch El Clásico Online And On Tv

Tickets voor de wedstrijden FC Barcelona-Real Madrid en Real Madrid-FC Barcelona kunnen nu worden gekocht via onze ticketingservice, waar je de beste plaatsen vindt in het Camp Nou en het Santiago Bernabeu-stadion tegen de beste prijzen. Koop nu je tickets!

Vergeet niet dat je op FCBN de volledige kalender voor het seizoen 2021-2022 (La Liga Santander, UEFA Champions League, Copa del Rey en Supercopa de España) kunt bekijken en tickets kunt kopen voor alle wedstrijden van FC Barcelona.

Dankzij Stubhub en Viagogo kun je tickets kopen tegen de beste prijzen om Fútbol Club Barcelona live te zien in alle wedstrijden van het seizoen, van alle competities en ongeacht of de wedstrijd wordt gespeeld in het Camp Nou of het stadion van de tegenstander. Speel het dus niet, koop je kaartje op voorhand, veilig en vermijd de wachtrijen om het stadion te betreden.

Stubhub: 24-uurs telefoonservice. Betaal online. Marktleiders. FanProtect™. Koop zonder virtuele wachtrij. Snelle verkoop. Gratis verzending.

Fc Barcelona Vs Real Madrid Preview & Prediction

Camp Nou is een van de meest spectaculaire en mythische voetbalstadions ter wereld en door de geschiedenis heen is het getuige geweest van de passage van de beste spelers. Camp Nou, gelegen in de wijk Les Corts van Barcelona, ​​heeft een capaciteit van 99.354 toeschouwers.

Real madrid v barca, barca vs real madrid, fc barca vs real madrid, tickets barca real madrid, tickets barca madrid, real madrid barca, barca vs real madrid el clasico, copa del rey real madrid vs barca, el barca vs real madrid, barca vs real madrid clasico, real madrid vs barcelona tickets, barca real tickets