Bajar Videos De Youtube A Iphone

Bajar Videos De Youtube A Iphone – Als je YouTube-video’s naar je iPhone of iPad wilt downloaden zodat je ze offline kunt bekijken en direct naar de camerarol van het apparaat kunt gaan, moet je over het algemeen jailbreaken.

Maar we willen u manieren laten zien om dit te doen zonder Cydia op uw iPhone of iPad te installeren. Hier zijn betaalde apps voor, maar er zijn ook heel eenvoudige manieren om gratis YouTube-video’s op mobiele apparaten van Apple te downloaden. En terwijl we toch bezig zijn, zullen we ook uitleggen hoe je YouTube-video’s op Mac of pc kunt downloaden, zodat je alle aspecten hebt behandeld.

Bajar Videos De Youtube A Iphone

Bajar Videos De Youtube A Iphone

Er zijn veel apps voor het downloaden van YouTube-video’s in de App Store. We zullen ons echter concentreren op twee:

Cómo Descargar Videos De Youtube Desde El Ipad O Iphone

Workflow is een app voor iPhone of iPad waarmee je workflows kunt plannen die de meest voorkomende taken automatiseren die we met onze smartphone of tablet doen. Het was een betaalde app totdat het werd gekocht door Apple, het is sindsdien een gratis app geworden.

De mogelijkheden van deze applicatie zijn bijna eindeloos, maar vandaag gaan we het hebben over de mogelijkheid om video’s van YouTube te downloaden. Volg deze eenvoudige instructies en je hebt binnen enkele seconden een video op je rol.

Stap 2 – U kunt uw eigen workflow plannen, maar we maken uw leven gemakkelijker met Workflow geïnstalleerd op uw iPhone, tik op deze link om de workflow te downloaden.

Stap 3 – Zodra u op de link klikt, ziet u automatisch de Workflow openen en wordt u gevraagd wat u met deze flow moet doen. Tik op de knop Werkstroom ophalen om het toe te voegen aan uw werkstroombibliotheek.

App Para Descargar Vídeos En El Iphone De Manera Muy Sencilla

Stap 4- U kunt zien of de workflow voor het downloaden van video’s van YouTube naar iPhone correct is opgeslagen in het gedeelte Mijn workflows van de app.

Stap 5 – Nu willen we zoeken naar de YouTube-video die u wilt downloaden. Log niet in bij de app, je moet inloggen vanuit YouTube Safari.

Stap 7- Als de Workflow-knop niet verschijnt, zoek deze dan op onder de More-knop en schakel de Run Workflow-optie in.

Bajar Videos De Youtube A Iphone

Stap 8 – Nu zou u de optie WorkFlow uitvoeren moeten zien. Tik erop, WorkFlow wordt geopend met een galerij van je streams, tik op YouTube downloaden.

Cómo Descargar Videos De Youtube En Mac

Stap 9 – Laat het programma draaien. Afhankelijk van het volume van de video en uw internetverbinding, kan dit meer of minder tijd in beslag nemen. Nadat de download is voltooid, wordt het voorbeeld geopend. Tik op de deelknop.

En dat is allemaal klaar, ga nu naar de ring van je iPhone en je zult zien hoe de video die je hebt gedownload eruit ziet.

Het goede aan Workflow is dat de video’s worden geüpload in dezelfde resolutie als ze zijn gepubliceerd, het is een snelle app, het heeft geen advertenties en het beste van alles is dat het gratis is. Hoe YouTube-video’s naar iPhone-camerarol te downloaden met TDownloader

TDownloader is een van de oudste YouTube-videodownloaders in de App Store en moet onthouden worden. De meeste van dit soort apps verdwijnen uiteindelijk uit de App Store of worden niet bijgewerkt en werken na verloop van tijd niet meer.

Cómo Descargar Videos De Youtube En Ios

Met meer dan 5 jaar in de App Store en 25 updates erachter, is het duidelijk dat deze app nooit teleurstelt.

TDwonloader heeft twee versies, een gratis en een betaalde (€ 3,99). De gratis app heeft advertenties (niet te irritant) en heeft een aantal verborgen opties, zoals de mogelijkheid om video’s die je direct downloadt op te slaan in een lus, maar de app heeft zoveel handige opties dat het er bijna niet toe doet. U kunt bijvoorbeeld een gedownloade video van de gratis app naar Dropbox of iCloud sturen en deze vervolgens van daaruit downloaden, of u kunt deze via e-mail verzenden en zelfs naar uw favoriete berichten-apps (inclusief WhatsApp en Telegram).

Stap 1 – Als je TDownloader nog niet hebt, download deze dan eerst uit de App Store.

Bajar Videos De Youtube A Iphone

Stap 3 – Open TDownloader en plak de video-URL in uw browser. Druk vervolgens op de Enter-toets op je toetsenbord om naar de YouTube-video te gaan.

Cómo Descargar Vídeos De Youtube En Tu Iphone O Ipad Con Atajos

Stap 4 – Start de video. TDownloader detecteert het en stelt voor om het automatisch te downloaden. Klik op de flash-knop om het downloaden te starten.

Stap 6 – De download start automatisch. Na het downloaden kun je je video bekijken door het app-menu te openen en naar het gedeelte Bestanden te gaan.

Zoals we je eerder vertelden, kun je met de gratis versie geen video’s opslaan in de iPhone-loop, maar je kunt ze wel bekijken, ordenen in mappen, ze per e-mail verzenden, ze naar cloudservices sturen of ze delen met berichten-apps . Zonder opties meer… Bonustruc: YouTube-video’s downloaden met TDownloader op je Mac of pc

Als je wilt, kun je video’s van YouTube downloaden op je Mac of pc met TDownloader. om dit te doen; Volg deze dingen.

Cómo Descargar Vídeos De Youtube Con Iphone

Stap 1- Ga naar het gedeelte Documenten van TDownloader waar al uw gedownloade video’s zijn en tik op de WiFi-netwerkknop.

Stap 2 – Open een browser op uw computer en kopieer het adres dat op uw iPhone-scherm verschijnt. Als je klaar bent met kopiëren, druk je op Enter op je Mac- of pc-toetsenbord.

Stap 3 – Nu ziet u de titels van de video’s die op de iPhone zijn gedownload in uw browser, klik met de rechtermuisknop op de titel en selecteer de optie voor het downloaden van bijlagen.

Bajar Videos De Youtube A Iphone

Er zijn veel manieren om gratis YouTube-video’s te downloaden zonder software op je computer te installeren, of het nu een Mac of pc is. We zullen twee eenvoudige en effectieve methoden zien:

Cómo Descargar Vídeos De Youtube Para El Ipad Y El Iphone Con Aplicaciones Gratis

We zullen u stap voor stap vertellen hoe u op beide manieren YouTube-video’s naar uw computer kunt downloaden. Installeer een browserextensie om YouTube-video’s op uw computer te downloaden

Dit is de meest directe en handige manier om YouTube-video’s naar uw computer te downloaden, of het nu Mac of pc is: het werkt op beide besturingssystemen.

U kunt de ClipConverter-extensie installeren in Chrome, Safari of Firefox. Elke browser heeft zijn eigen installatieprogramma voor plug-ins, dus voor deze tutorial zullen we Safari gebruiken. Als u een andere browser gebruikt, hoeft u alleen de handleiding aan uw browser aan te passen, dit zal heel eenvoudig zijn.

Stap 1 – Ga naar het gedeelte ClipConverter-extensies. Afhankelijk van de browser die u gebruikt, ziet u verschillende knoppen, selecteer uw browser en klik op het juiste pictogram.

Cómo Descargar Videos De Youtube Gratis Celular O Pc

Stap 2 – Voordat u de ClipConverter-plug-in installeert, moet u TamperMonkey installeren omdat deze op zijn protocol draait. Klik op de knop TamperMonkey installeren. Het installatieprogramma downloadt het, voert het uit en klikt op de knop Installeren, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Stap 3 – Download na het installeren van TemperMonkey de ClipConverter-plug-in door op de knop in de schermafbeelding te tikken.

Stap 4 – Klik op de downloadknop om naar de extensiepagina te gaan, tik op de installatieknop en wacht een paar seconden totdat de extensie aan uw browser is toegevoegd.

Bajar Videos De Youtube A Iphone

Nu je ClipConverter in je browser hebt geïnstalleerd, zie je elke keer dat je een video op YouTube afspeelt, nieuwe knoppen naast de gebruikelijke voorkeuren en antipathieën.

Cómo Descargar Vídeos De Youtube En Un Móvil Android O Iphone

Tik op de ClipConverter-knop om de YouTube-video te downloaden. Hierdoor wordt een nieuw browsertabblad geopend waar u de gewenste kwaliteit van de video kunt selecteren. Zodra je het hebt geselecteerd, tik je op Start! Knop.

De video wordt automatisch gedownload. Hoe YouTube-video’s te downloaden zonder software op de computer te installeren

De bovenstaande methode (de plug-in installeren) is misschien niet naar je zin, vooral als je af en toe een video wilt downloaden.

Er zijn veel services op internet waarmee u kunt downloaden, maar we gaan uitleggen hoe u dit met Peggo doet: het is een van de beste en meest voor de hand liggende.

Aplicación Para Descargar Videos De Internet

Stap 5 – U wordt doorgestuurd naar een pagina waar u de geselecteerde video met verschillende opties ziet, tik op video opnemen.

De video wordt automatisch gedownload, ga nu naar de downloadmap om ervan te genieten.

En dit zijn enkele van de handigste manieren om YouTube-video’s op je iPhone, iPad, Mac of pc te downloaden. Gebruik je een andere, laat ons je favoriete optie weten in de comments.

Bajar Videos De Youtube A Iphone

Geïnteresseerd in de wereld van Apple, wil ik je leren hoe je je apparaten op een heel eenvoudige manier kunt gebruiken om er het maximale uit te halen.

Descargar Vídeos De Youtube Gratis Y Sin Necesidad De Instalar Ninguna App

Om u een meer persoonlijke service te bieden, gebruiken we onze eigen cookies en cookies van derden. Als u doorgaat met browsen, begrijpen we dat u akkoord gaat met het gebruik ervan. Met het enorme potentieel van iOS-snelkoppelingen kan bijna alles op de iPhone worden geprogrammeerd. Bijvoorbeeld video’s downloaden van YouTube: we tonen je een handige snelkoppeling waarmee je elke video in één simpele stap kunt opslaan. Zelfs de keuze voor kwaliteit.

Met Apple’s overname van WorkFlow plant het bedrijf een manier om allerlei soorten automatisering in iOS 12 te realiseren. Deze, snelkoppelingen of ‘remedies’ genoemd, bieden opties die net zo eenvoudig zijn als het programmeren van een timer voor het goed wassen van de handen. Om uw covid-certificaat te tonen, voert u complexe acties uit zoals deze snelkoppeling.

Bajar videos online youtube, videos musicales bajar, videos bajar youtube, bajar videos de youtube a iphone, bajar videos de youtube, bajar de youtube, videos para bajar gratis, bajar videos youtube mac, bajar musica videos gratis, bajar videos online, bajar musica de youtube, para bajar videos