Aventura Cuando Se Pierde Un Amor

Aventura Cuando Se Pierde Un Amor – 3 Dat is gevaar… Dat is uw Romeo, ja meneer. Hé… gevaar. Je verlangens en ijdelheid hebben me naar vernietiging en armoede geleid, het maakt me niet uit wie je zal zien vermomd als een gevaarlijke slang. Mijn moeder zei gevaar, zoon, je zult er spijt van krijgen, ze zeiden allemaal hetzelfde, je zult dingen verkeerd zien. [Chorus:] Je bent een duivel vermomd als een vrouw, je nieuwe bijnaam zal Lucifer zijn, je moet een abortus hebben gehad, je nooit ontmoet hebben, ik heb je geleerd over Roberto en Cavali en Chanel, die kleren die je ontrouw aan me vuil was. (Ik had nooit in mijn leven gedacht) dat een vrouw zo wreed kon zijn. Gevaar (Gevaar) Gevaar (Gevaar) Haal de mannen uit de weg. Gevaar (Gevaar) Gevaar (Gevaar) Je moet weten dat deze vrouw in je zicht zal komen. Arm is hij die bij jou eindigt. Olay, nu draagt ​​de duivel Prada. Ik weet dat ze mijn creditcard gebruikt. Te denken dat ik je vertrouw, mijn spaargeld, mijn verlangens. Niemand verdient het om te sterven, maar zelfs een hond gaat niet naar je begrafenis. Mijn oude dame zei risico, je zult falen bij mij, ze zeiden allemaal hetzelfde, ik doe je verkeerd. [koor]

4 Ze zeggen dat er geen kwaad is dat niet ten goede komt. Hé, dat zeggen ze. Moge God u straffen, moge Hij hetzelfde met u doen en mij om vergeving vragen. Dus als ik je uitlach, vier ik je verdriet om dat verraad. Lijd, huil, val in de woeste zee van vernietiging. Laat waanideeën en martelaren je op een pad leiden dat net zo slecht is als ik. Risico (Risk) Risico (Risk) Risico (Risk) De hitmakers slaan weer toe, lekker! J Trax Ze kunnen het niet zoals wij Baby Len Melody Boreeee We zijn gemeen!

Aventura Cuando Se Pierde Un Amor

Aventura Cuando Se Pierde Un Amor

5 Wacht even, misschien is dit niet het moment om het je te vragen, het is zo lang geleden, kun je me vergeten? Ik zie de ring aan je vinger, en eindelijk … je zult eind augustus trouwen [Chorus:] En hier ben ik … Het spijt me als ik in dezelfde zorgeloze en frontale sta, mensen , Ik ben snel om te zeggen hoe liefde tussen jou en mij won zonder contract … zoals in sprookjes, Ons verhaal vertelt dat je mijn prinses Diana bent, ik was een koning, je was zo geliefd, voorbeeld fictie, maar mijn liefde was echt, nu voor een moment, ik verdrink in de zee van de realiteit, voor een moment geef ik mijn nederlaag toe, ik mis je echt, voor een moment voel ik me ambivalent Ik mis mijn gezicht, je bent niet meer bij ik en natuurlijk heb ik het koud, niet jouw ziel of lichaam, niet de mijne. Mijn dromen zijn weg, je bent me vergeten…(neeoooo) Kings – ja meneer! Misschien is het niet het moment om me te beledigen, maar in mijn onderbewustzijn weet ik dat het te laat is, ik houd mijn verlangens en illusies tegen omdat je een nieuwe eigenaar hebt [Chorus:] Hier ben ik…dezelfde zin sorry Als ik onvoorzichtig ben in het bijzijn van mensen, zeg ik je snel, zo hoort liefde te winnen… zonder een contract tussen jou en mij…

Aventura, El Grupo Que Le Dio Un Plus A La Bachata En Medio De La Hegemonía Urbana

6 Zoals sprookjes, zegt ons verhaal, jij bent mijn prinses Diana, ik ben een koning, je bent zo verliefd, voorbeeld fictie, maar mijn liefde is waar, nu voor een moment verdrink ik in de zee Realiteit Als ik toegeef mijn nederlaag, ik heb je verloren, voor een moment, ik heb mijn De dualiteit is verloren, laten we eerlijk zijn, je bent niet meer bij mij, natuurlijk heb ik het koud, je ziel of lichaam is niet de mijne, mijn dromen zijn weg en je bent me vergeten…(neeoooo) Neeee… Neeee noooo..noooohooo hey wat een gevoel mama! Avontuurlijke zusje, ik vraag, wanneer kom je terug? Leer me te vergeten of je nog van me houdt! Zelfs als je morgen trouwt zal ik nog steeds je kleine engel zijn… ja srrrr… het ene moment zal ik verdrinken in de zee van de realiteit, het ene moment zal ik mijn nederlaag toegeven, ik heb je echt gemist… want dat ene moment zal ik mijn verdriet onder ogen zien, nu ben je bij mij Nee, voor een moment, ik verdrink in de zee van de werkelijkheid

7 dank je word er niet ziek van als ze over ons praten we praten slecht we praten goed je maakt ons beroemder hou van mijn fans ik hou ook van haters je weet soms als we het niet gebruikten [refrein:] avontuur zou ik zijn gebakken jij bent degene die niet over ons gevoel praat. Al deze meisjes houden van ons – houden ze echt van ons? Op school was het niet zo, vandaag is alles veranderd, je kent me niet, je hoort mijn stem. Je kent me niet, heb nog nooit met iemand van ons gesproken. Hoe durf je me vriendje te noemen. Ik ben bescheiden en heb een goed hart. Je moet een kampioen worden om beroemd te worden. We stapten van het podium en keken naar onszelf. Je kunt ons niet stoppen, je kunt ons niet vervagen. Ik hou van mijn fans, maar haat de haters. Deze industrie zit vol haat en liefde. Vandaag lijk ik erg populair te zijn, maar ik vergeet mijn buurt niet. Hallo, mijn mooie mensen van wie ik zoveel hou; Dominicaanse en Puerto Ricaanse. God zij dank, dank u mama, dank u papa

8 [Chorus:] Soms, als we niet durven, heb ik het gevoel dat je bij Fry’s werkt, en je praat niet over ons. Al deze meisjes houden van ons – houden ze echt van ons? Het was niet zo op school Vandaag is alles veranderd Door jou zijn wij de eerste – Que me ames of me odies Door jou zijn wij de eerste – We zullen altijd samen zijn Door jou zijn wij de eerste – Vraag het de haters. Wij hebben deze stijl uitgevonden. [Sprekend:] Ik zie Jc zich klaarmaken voor de hitte Oh, veel succes aan alle nieuwe groepen die we bij je houden We hebben wat respect nodig [Chorus:] Soms, als we niet op avontuur gaan of niet werken of bakken, praat je niet over ons. Al deze meisjes houden van ons – houden ze echt van ons? Het was niet zo op school, het is allemaal veranderd vandaag [Chorus:] Soms voelt het zo

9 Als we niet avontuurlijk zijn, zal ik werken om te bakken, en je zult niet over ons praten. Al deze meisjes houden van ons – houden ze echt van ons? Het was niet zo op school, het is vandaag allemaal veranderd naar ons Henry vliegen een paar gekke burgerhonden Of ik po- Als po foto, ze slaan me neer als een sergeant zoals Johnny man man nigga probeert me te spelen en shit yo maar hou van ons of haat ons, dat klopt, we zijn avontuur, altijd negen jaar, negen jaar hond nog steeds moe, nu ze doen weten ze niet dat het is als Gods plan

La Lenta Pero Incesante DegradaciÓn De Las Cumbias Lunáticas, Por Ariel Goldsinger

10 Mooie avonturen in haar leven helpen haar haar uiterlijk en wit poeder te vergeten, niemand zou haar lichaam moeten bevelen tenzij iemand haar argument bevestigt, vermeng nooit gevoelens met seks, alleen God oordeelt, je kunt zien dat het deel uitmaakt van liefde. Haar werk is haar zaak, haar fantasie om de best betaalde in haar buurt te zijn kent haar als Rosa, ze is ‘s nachts een avontuurlijk vuur, ze houdt zich niet aan klanten, en iedereen wil een pistool in de kamer als een viezerik te ver gaat . Ze kust haar portemonnee niet voor bescherming, in bed gebruikt ze altijd 2 condooms [refrein] en duizenden verborgen sekskus-afleveringen in haar leven en in mijn twee happen doen ze het zonder liefde en zonder liefde is de kunst en zonder liefde.. wat is dan zijn leven alsof er anderen op kantoor zijn, als wat ze opmerken waar is, zal hij voor het meisje gaan. Waarom ik omdat ik

11 Omdat ik passie zoek Ze plaagt zichzelf met tijdschriftkleding Ze schildert rode lippen uit liefde Ze slikt haar favoriete genot Haar talent, iedereen wil terug Ze klagen niet over hun lichaam als iemand haar verkracht Ze was een meisje van wie ze hield Zelfs als haar gedrag was zondig Ze was bij God Zij is degene die antwoord geeft [Chorus] Niemand roddelt over haar vrouw Waar ze ook gaat Kijk naar haar lichaam Ze is een vrouw en ze is een koningin [Chorus]

12 Wanneer haar gif haar verlaat, terwijl ze haar uit mijn leven probeert te verwijderen, vraagt ​​ze opnieuw om vergeving, en ik overtuig mezelf van haar kussen, waarbij ik me overgeef aan vele wegen en het lot.

Aventura Cuando Se Pierde Un Amor

Como se hace un blog, un burka por amor, cuando se acaba el amor, como hacer el amor a un hombre, cuando se acaba el mundo, un amor, como se hace un curriculum, como olvidar un amor, cuando se pierde un amor, como se cre un blog, como se crea un blog, como rastrear un iphone sin que se den cuenta gratis