Atletico De Madrid Vs Osasuna Partido Completo

Atletico De Madrid Vs Osasuna Partido Completo – LaLiga, Osasuna-Atlético de Madrid: Strategie en tegenaanval, maar met balbezit (0-3) Atlético de Madrid keerde terug naar de overwinning in de League met een zeer complete wedstrijd op bezoek bij Osasuna. De mannen van Simeone kwamen op voorsprong door een kopbal van Godín en vergrootten de minuut daarna met een tegenaanval van Gameiro. Carrasco sloot de score in de laatste minuten van de wedstrijd.

0 – Osasuna: Nauzet; Tano (Imanol García, m.46), Miguel Flaño, Unai García, Clerc; Roberto Torres, Oier, Causic, Alex Berenguer (De las Cuevas, m.73); Kenan Kodro (Riviere, m.57) en Oriol Riera.

Atletico De Madrid Vs Osasuna Partido Completo

Atletico De Madrid Vs Osasuna Partido Completo

3 – Atlético de Madrid: Oblak; Juanfran, Giménez, Godin, Lucas; Correa (Carrasco, m.65), Gabi, Tiago, Koke; Griezmann (Tomaso, m.84) en Gameiro (Saúl, m.71).

Club Atlético De Madrid · Web Oficial

LaLigaLaLiga hekelt de racistische beledigingen tegen Vinícius voor de derby bij de RFEF en Antiviolence Gisteren om 12:43

Scheidsrechter: Mateu Lahoz (Valenciaans Comité). Hij heeft een gele kaart getoond aan Tano (m.10) en Causic (m.22), van Osasuna, en aan Tiago (m.21) en Giménez (m.30), van Atlético.

Evenementen: Wedstrijd van de dertiende dag van LaLiga Santander werd gespeeld in het El Sadar-stadion voor 16.385 toeschouwers.

Jan Oblak: Er zijn geen goede herinneringen aan de Sloveen in doeltrappen. Of tenminste niemand beschouwt hem als een beslissende keeper in deze kunst. Bij deze gelegenheid was zijn redding van Roberto Torres met de maximale straf van fundamenteel belang voor de daaropvolgende overwinning van Atletisme.

Club Atlético De Madrid

Kevin Gameiro: Beetje bij beetje neemt hij het madeliefje. Een goede wedstrijd, nog een normale, een doelpunt, een assist, een slechte wedstrijd, nog een geweldige… Meer en meer passen in het ontwerp van Simeone, deze keer was het tijd om te scoren en niet te stoppen met het gooien van chips in de ruimte met een goed criterium en wat later. succes

Kenan Kodro: Het gevaar in Osasuna is naar hem vernoemd. In de eerste helft kon Atlético geen manier vinden om hem tussen de linies te stoppen. Hij ontving heel gemakkelijk en bracht altijd iets naar de Rode aanval. In de tweede helft veranderde er min of meer weinig.

Op een dag word je wakker uit je dutje en blijkt dat Atlético balbezit speelt, balbezit wil en bijna het paradigma van het moderne voetbal is. Kijk naar de tv om te zien of er een ‘Al Rojo Vivo’-special is met live connecties aan de andere kant van de wereld, die een goed verslag geven van dit nieuwe tijdperk, maar uiteindelijk gaan ze door het team van Simeone, zelfs in ‘Estudio Estadi. ‘.

Atletico De Madrid Vs Osasuna Partido Completo

Uiteindelijk denk je dat je misschien niet helemaal wakker was toen je hoorde over de rood-witte speelstijl, wat een droom was. De realiteit laat je in de steek met een team dat meer bal heeft, maar gewoon probeert te groeien en hun records van dominantie in allerlei situaties uit te breiden. Er is niets mis mee. Hiervoor wordt niets opgegeven. Tot er twee slechte resultaten komen en degenen die het nieuwe Atlético definieerden, alles opgeven om hun eigen overwinning weer te zien.

Atlético Madrid Vs. Levante

In de kronieken zal worden benadrukt dat de overwinning in Navarra kwam met de oude stijl, een strategische doelstelling en een andere ertegen. Maar al snel zal worden gezegd dat dit team werd verslagen door Osasuna. Pas toen Thiago zich begon te organiseren en Griezmann en Correa naar beneden kwamen om contact te maken, veranderde het spel van eigenaar. De doelpunten vielen ook, hoewel er geen oorzakelijk verband is tussen balbezit en deze twee specifieke doelen.

De dubbele hit was bijna niet te verslaan. Navara’s illusie werd verteerd bij elke aanval die met gemak en gezond verstand werd geneutraliseerd. Atleti stopte niet met draaien en bewegen van de tegenstander zonder duidelijk de weg naar het doel te vinden, maar was bereid de bal te stelen kort nadat hij hem had verloren. Het huiswerk was gemaakt en het spel was onder controle. Omdraaien was niet nodig. Simeone drukte op de energiebesparende knop. De Rojillos wisten nog steeds niet hoe ze moesten aanvallen. Ongeacht de lange bezittingen of directe aanvallen, het hart van het Matlaser-team is gewapend met de verdediging en er is een aanval van hoge kwaliteit voor nodig om ze te verslaan. Yannick Carrasco heeft een laatste vonk achtergelaten met een van zijn ongebreidelde runs naar het rivaliserende doel dat de definitieve 0-3 heeft gemaakt met een schoen die zijn ziel heeft verlaten.

Min.2′ Griezmann profiteert van een voordelige bal na een ongelukkige afstand van de Navarra-defensie. Gameiro was de eerste die de pass van zijn landgenoot op de dichtstbijzijnde paal afwerkte en langs de rechterpaal van Nauzet stuurde.

Min.14′ Straf voor Osasuna voor een duw, kinderachtig maar duidelijk, van Giménez op Oriol Riera. Roberto Torres nam de leiding en Oblak stopte hem met een geweldige rit naar links.

Atlético Madrid Vs. Osasuna

Min.31′ Griezmann dirigeert een zeer gelijkmatige tegenaanval en opent Correa op het juiste moment, maar de Argentijn gooit de pop. Ik was alleen met de hele bestemming om uit te kiezen.

Doelpunt 0-1. Min.36′ Godín klom naar de rand van het gebied om de hele rode verdediging te overwinnen en scoorde op de hoekschop van Koke.

Doelpunt 0-2. Min.37′ Uitzending halverwege Osasuna in het midden van het veld waarvan Correa profiteerde om een ​​scherpe pass te geven op het punt van Gameiro. De Fransman tackelt Nauzet snel en mist de uppercut niet.

Atletico De Madrid Vs Osasuna Partido Completo

.

Osasuna Vs. Atlético De Madrid: Resumen, Goles Y Mejores Jugadas De Laliga Santander

Griezmann (Atletico de Madrid) betwist een bal met Carlos Clerc (Osasuna) op de 13e dag van LaLiga Santander.

Min.68′ Oier ruimt een bal op met zijn hand in het kleine gebied. Tiago zocht in het tweede spel vanuit een lage hoek naar het doel en Osasuna nam een ​​donderende penalty die de scheidsrechter inslikte.

Doel 0-3. Min.90′ Carrasco voegt een nieuw doelpunt toe aan zijn account, profiterend van een nieuwe defensieve mislukking van Osasuna en plantte zichzelf met al zijn kracht in het gebied om te scoren met een laag schot.

Atlético de Madrid behaalde in Navarra een zeer belangrijke overwinning op een controversiële Osasuna, die dominerend aan de wedstrijd begon. De mannen van Simeone keerden terug naar hun oude gewoonten door te winnen op de tegenaanval en in een strategische zet, maar ze verwaarloosden het balbezit niet om de wedstrijd te domineren.

La Liga Santander: Atlético De Madrid

VoetbalVan de hardnekkige Benfica tot de revelatie van Union Berlin: zo zijn de grote competities 20/09/2022 Om 16:16 VoetbalPedro Sánchez veroordeelt de beledigingen van Vinícius: “Ik verwacht een stevige reactie van de clubs” 20/09/2022 Om 12:13 liep Atletico Madrid drie cruciale punten voor op hun La Liga-titelaspiraties na het verslaan van Club Atlético Osasuna met 1-0 in het Wanda Metropolitano. Het laatste doelpunt van Felipe was genoeg om de overwinning te vergroten na de moeilijke mislukking tegen Valencia voor de pauze van het nationale team.

Het wit-rode team heeft altijd gekeken om vooruit te komen, maar het rode team, deze zaterdag in het groen, was erg sterk achterin en bood veel weerstand. Het verwoestende team was er in feite al in geslaagd om een ​​punt toe te voegen aan het Bernabéu (0-0) en stond op het punt om het opnieuw te doen.

De Navarrese ploeg overleefde alle kansen van Antoine Griezmann, die ze in alle kleuren had, maar niet kon scoren. Of beter gezegd, legaal deed hij het niet, want hij scoorde aan het begin van de tweede helft, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

Atletico De Madrid Vs Osasuna Partido Completo

Alles wees op een gelijkspel, maar in één opslag rechtvaardigde Felipe zich door met een kopbal de winnende treffer te scoren. Belangrijk zowel voor de Braziliaan, die in juni 2022 zijn contract afliep, en die slecht presteerde op Anfield.

Real Madrid 2 3 Barça (16/17) Partido Completo

✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️ 💥 GOOOOOOOOOOOOOL! SENTUPUEEEEEEEEE! 🔴⚪ #AúpaAtleti | #AtletiOsasuna pic.twitter.com/ltWDv8J9Ai — Atletico Madrid (@Atleti) 20 november 2021

🕒 46′ | De tweede helft vindt al plaats in het Wanda Metropolitano. Laten we gaan team! (0-0). #AtletiOsasuna pic.twitter.com/zNYYBH58Hw — C. A. OSASUNA (@CAOSasuna) 20 november 2021

⏱ 45’+5′ | Atleti 0️⃣-0️⃣ Osasuna 𝘈𝘭𝘭𝘭 𝘪𝘯 𝘪𝘯𝘭𝘭𝘭 𝘪𝘯 𝘪𝘯𝘪 ⏸ Laten we kracht verzamelen om te blijven vechten voor de drie punten! 🔴⚪ #AúpaAtleti | ⚽#AtletiOsasuna pic.twitter.com/ifrbncfTlC — Atlético de Madrid (@Atleti) 20 november 2021

🕒 35′ | Lucas Torro!! Een krachtige rechterhand van de rode middenvelder van buiten het strafschopgebied, waardoor Oblak hard moest werken om de bal weg te werken (0-0). #AtletiOsasuna pic.twitter.com/KdcHYwx0Um — C. A. OSASUNA (@CAOSasuna) 20 november 2021

Real Madrid Vs. Osasuna: Resultado, Resumen Y Goles Del Partido Por La Fecha 33 De Laliga Santander 2022

⏱ 20′ | Atleti 0️⃣-0️⃣ Osasuna ⚠ NOG EEN! Het schot van @AntoGriezmann zoekt de bovenhoek, maar gaat naast het net! 🔴⚪ #AúpaAtleti | ⚽ #AtletiOsasuna – Atlético de Madrid (@Atleti) 20 november 2021

🕒 11′ | Een goede start van #Osasuna, die arriveert met mensen in het door Oblak verdedigde gebied, al konden de Rojillos op dit moment geen scoringskansen genereren (0-0). #AtletiOsasuna pic.twitter.com/xpLYXFyFI4 — C.A. OSASUNA (@CAOSasuna) 20 november 2021

⏱ 1′ | Atleti 0⃣-0⃣ Osasuna ⚽️▶ Laat de bal rollen bij de Wanda @Metropolitano ‼❕‼ 𝗩ρράμο῾ pic pic.twitter.com/UyAntle.com/UyAntle.com/UyAntle.com/UyAntle.com/UyAntle.com/ UyAntle.com, tussen Atlético en Real Madrid. (3:04)

Atletico De Madrid Vs Osasuna Partido Completo

SPANJE — Toen hij voelde dat La Liga altijd van hem wegglipte, achter op het scorebord tegen Osasuna met een doelpunt van Ante Budimir in de 76e minuut, na ongelooflijk veel gemiste kansen van Luis Suárez, verscheen de Atlético de Madrid opnieuw komen. . terug, blijf aan de top en vertrouw op jezelf om kampioen te worden, met 1-1 van

La Liga Santander: Osasuna

Camiseta atletico de madrid, atletico de madrid store, atletico de madrid shop, atletico de madrid, partido del atletico de madrid, jersey atletico de madrid, atletico de madrid tickets, barca vs atletico madrid, partido atletico madrid, atletico de madrid online, atletico madrid vs osasuna, real madrid vs atletico