Anillo Con Flor De Loto

Anillo Con Flor De Loto – 💥 GRATIS VERZENDING op $ 990 (PROMOTIE GELDIG VOOR AANKOOP VAN MOTOBOY SANTIAGO EN STARKEN DIRECTE ZONE) 💥 We verzenden van maandag tot zondag in Santiago en de regio’s

Wijzigingen kunnen alleen worden aangebracht wanneer het product u bereikt, niet eerder. Met andere woorden, zodra de aankoop is gedaan, moet u wachten tot deze u bereikt om met een wijziging of wijziging te beginnen. Het is absoluut verboden om wijzigingen of aanpassingen aan te brengen aan bestaande bestellingen en verwerkte bestellingen, dat wil zeggen aankopen die nog niet zijn verzonden. We benadrukken verantwoord kopen, vanwege ons beleid beschouwen we alleen restituties in juridische gevallen of fouten van de kant van Bellaterra Inversiones Spa.

Anillo Con Flor De Loto

Anillo Con Flor De Loto

Zodra de betaling is gedaan, heb je 30 kalenderdagen vanaf de aankoop om de wijziging door te voeren, behalve dat het Hoops zijn die om hygiënische redenen onder geen enkele omstandigheid kunnen worden gewijzigd, zelfs als de klant zegt dat ze het niet kunnen gebruiken. De vorige termijn kan bij bijzondere omstandigheden worden gewijzigd, in gevallen waarin deze op basis van gezond verstand zal worden verlengd en daarmee de opdrachtgever van zijn recht op wijziging wordt vrijgesteld. Het product moet nieuw en ongebruikt zijn en, indien van toepassing, de bijbehorende labels of codes.

Anillo Flor De Loto Regulable

Indien u een wijziging wenst door te voeren, wordt rekening gehouden met de werkelijk betaalde prijs. Als tijdens die dagen de prijs van het product is gewijzigd of het is gekocht toen het in de aanbieding was, moet het verschil worden betaald totdat de huidige prijs van het nieuwe product dat u wilt wijzigen is bereikt, tenzij de reden voor de wijziging is vanwege de wijziging. product grootte. hetzelfde product, een situatie waarin de inschrijvingsprijs zal worden gerespecteerd.

Elders is het belangrijk erop te wijzen dat ons beleid geen restituties wegens spijt of andere omstandigheden beschouwt, behalve in uitzonderlijke en juridische gevallen zoals productstoringen, niet-levering binnen de door beide partijen overeengekomen tijd. of andere redenen Ze moeten van geval tot geval en op basis van de consumentenbeschermingswet worden bekeken.

Als u vragen heeft, kunt u ons een e-mail sturen op [email protected] We laten je weten welke stappen je moet volgen door te reageren via dit kanaal. Wanneer het product ons bereikt, wordt gecontroleerd of het volledig ongebruikt en onbeschadigd is, met de originele verpakking en de bijbehorende labels, indien van toepassing.

Als is aangetoond dat het product schade of gebruikssporen heeft of niet voldoet aan andere omruilvereisten, wordt het teruggestuurd naar de klant op het adres dat door STARKEN is aangegeven onder de betalingsmodaliteit, en het is uw verantwoordelijkheid om dit te doen. de bijbehorende betalingen en het terugnemen van het product.

Anillo Flor Del Loto #12 Plata Fina 925 #12 Medida Dedo A Domicilio

Opgemerkt moet worden dat de klant de verzendkosten van de wijziging en de verzendkosten van het nieuwe product moet betalen, tenzij die wijziging of retourzending onder de verantwoordelijkheid van Bellaterra Inversiones SPA valt, in welk geval ons bedrijf zal betalen transportkosten.

Zoals hierboven vermeld, worden retourzendingen van producten en/of geld niet geaccepteerd, tenzij het product gebreken, schade heeft of niet geschikt is voor het beoogde gebruik, in overeenstemming met de wettelijke garantie die door elke consument wordt gegeven. Er wordt ook geen restitutie gegeven in geval van besmetting door Pandemieën, virussen of soortgelijke oorzaken zodra de aankoop is bevestigd.

Als u een aankoop doet op onze website, worden wijzigingen online of persoonlijk aangebracht. Kies je voor online ruilen, dat wil zeggen via verzendingen, dan zijn de kosten voor rekening van de klant.

Anillo Con Flor De Loto

We hebben momenteel zendingen binnen Chili en internationale zendingen, betalen met Paypal en we sturen de aankoop via FEDEX PRIORITY. Opgemerkt moet worden dat de werkelijke waarde van het product gegarandeerd is en dat de klant verantwoordelijk is voor het betalen van de overeenkomstige extra kosten in zijn land. SPA BELLATERRA INVERSIONES IS NIET VERANTWOORDELIJK VOOR ENIGE invoer- of andere kosten. Het voorgaande is geen argument voor het annuleren van de aankoop en/of terugbetaling.

Anillo Flor De Loto

Wanneer promoties voor gratis verzending worden aangeboden, worden deze verzonden via Starken of Motoboy. Het is in geen geval geldig voor Chilexpress, zelfs als het wordt weergegeven als verzendmethode, tenzij anders vermeld. Daarom, als de plaats van bestemming alleen door Chilexpress wordt gedekt, moet u verzendkosten betalen omdat, zoals hierboven vermeld, gratis verzending standaard via Starken wordt verzonden.

Alle aankopen op onze website worden binnen 1 tot 3 werkdagen na succesvolle betaling verzonden. Het bovenstaande is niet van toepassing op periodes met enorme kortingen, promoties, kerstverkopen, staten van constitutionele uitzondering of e-commerce-evenementen zoals CYBERMONDAY, CYBERDAY, onder andere, waarvan de zakelijke termijn kan worden verlengd tot 6 dagen vanaf de ontvangst van de betaling. We proberen echter zo snel mogelijk te verzenden, zodat u kunt genieten van uw aankoop. Bovendien kunnen levertijden opnieuw veranderen als gevolg van uitzonderlijke omstandigheden buiten onze controle, zoals nationale ongeregeldheden, noodtoestand, oorlogen, nationale/internationale gezondheidscrisissen, onder andere situaties waarin de zending wordt verzonden zodra deze is gemaakt. genormaliseerd. de situatie. Als de bestelling 15 werkdagen na de aankoop niet kan worden verzonden, kan de klant om terugbetaling vragen of een vorm van compensatie onderhandelen terwijl hij de aankoop behoudt.

Producten worden verzonden via STARKEN (eigendom van TURBUS LASTA) en meestal tussen 1 en 3 werkdagen vanaf verzending, behalve voor afgelegen of extreme gebieden/steden. Houd er rekening mee dat we alleen verzenden binnen het Chileense vasteland, met uitzondering van het Chileense Antarctische gebied, het eiland Juan Fernández en de Salas y Gómez-eilanden. We verzenden naar Paaseiland voor een minimale aankoop van $ 100.000, verzendkosten via Rapanui Cargo. Na het bovenstaande kunnen buitengewone situaties zoals onder meer oorlogen, staten van constitutionele uitzondering, gezondheidscrisis de leveringsvoorwaarden wijzigen, voorwaarden waarvan we de leveringsdagen niet kunnen communiceren, omdat ze zullen veranderen, afhankelijk van. de buitengewone situatie waarin we ons bevinden.

Momenteel hanteren we vaste regionale verzendkosten van $ 3.890 van het vasteland van Chili en $ 3.890 naar Santiago met Motoboy. Er zijn sommige delen van Santiago die alleen met Starken kunnen worden verzonden ($ 3.890). Zending moet worden geannuleerd om te kopen. De hierboven genoemde prijs is alleen van toepassing op steden waar de standaard verzendkosten variëren tussen $ 3.890 en $ 6.350. Grote gebieden of indirecte gebieden (zonder een Starken-kantoor in de stad van bestemming of als het bezorggebied te ver is) met een waarde boven dit cijfer worden apart in rekening gebracht door contact op te nemen met de klant*. We herhalen dat we naar Paaseiland zullen verzenden voor een minimale aankoop van $ 100.000, verzendkosten via Rapanui Cargo. Heeft u uw product met spoed nodig, dan kunnen wij deze verzenden via Chilexpress met levertijden van 1 tot 2 werkdagen, mits u ons hiervan vooraf op de hoogte stelt via onze communicatiekanalen. In dit geval wordt uw aangekochte BETALING naar het door u aangegeven Chilexpress-filiaal verzonden, met uitzondering van de optie voor thuisbezorging door deze koerier.

Anillo Flor De Loto Sagrada

Alle zendingen worden per post gecommuniceerd met een trackingcode, gevolgd door tracking van het product op www.starken.cl of, indien van toepassing, op www.chilexpress.cl. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het product op tijd en binnen de door bovengenoemde bedrijven gestelde termijn te ontvangen.

Bellaterra Inversiones SPA is niet verantwoordelijk voor het verlies of de retournering van het Courier-product als gevolg van het niet tijdig ophalen in het filiaal of ontvangst thuis. Ons bedrijf is ook niet verantwoordelijk voor productverlies als gevolg van onjuiste of onvolledige informatie. Bellaterra Inversiones SPA is niet verantwoordelijk voor het verlies van het aangekochte product, behalve wanneer de verzendmaatschappij als enige verantwoordelijk is. In dit geval wordt hetzelfde product verzonden onder voorbehoud van voorraad, omruiling of terugbetaling. Bovenstaande geldt niet voor wijzigingen, alleen voor aankopen.

Voordat u uw aankoop doet, is het belangrijk dat u onze algemene voorwaarden leest. Eenmaal gedaan, gaan we ervan uit dat de persoon die de aankoop doet, de verstrekte informatie heeft gelezen en geaccepteerd.

Anillo Con Flor De Loto

De op de website getoonde prijzen voldoen aan de bepalingen van de Wet bescherming consumentenrechten. Het bedrijf behoudt zich echter het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in aanbiedingen en prijzen. Bovenstaande geldt niet voor lopende bestellingen. Om een ​​aankoop te doen op onze website moet u ouder zijn dan 18 jaar of handelen namens een volwassene.

Anillo S925 Flor De Loto Gb

Als er prijsverschillen zijn tussen twee vergelijkbare producten die op de Website worden weergegeven, wordt de lagere prijs gerespecteerd. Ten slotte kunnen er kleine prijsverschillen zijn ten opzichte van producten die in fysieke winkels worden getoond, wat de vorige regel op geen enkele manier van toepassing is.

CADEAUBONNEN: Het is belangrijk erop te wijzen dat cadeaubonnen volledig worden gegarandeerd en ook onder de consumentenwetgeving vallen.

Plantas con flor, anillo de hombre con diamante