Amy Winehouse Love Is A Losing Game Youtube

Amy Winehouse Love Is A Losing Game Youtube – Amy Winehouse, “Liefde is een verloren spel” | Throwback Vibez 🕶️🎶 Geplaatst door Muziekfestival 1 september 2022 1 september 2022

Leestijd: 3 minuten om te lezen In nummer 81 van Throwback Vibez (2022) bespreken en reflecteren we op “Love Is a Losing Game” van Amy Winehouse.

Amy Winehouse Love Is A Losing Game Youtube

Amy Winehouse Love Is A Losing Game Youtube

Vibes, trends, jij Throwback Vibez ️🎶! Throwback Vibez 🕶️🎶 is een column die geweldige liedjes uit het verleden viert. De records die de Throwback Vibez ️🎶 sieren, zijn ouder, maar dat betekent niet noodzakelijk dat ze oud zijn – geen fossielen 🦴! Alle soorten muziek zijn welkom – we discrimineren hier niet! op 81

Love Is A Losing Game Noten

Release Throwback Vibez 🕶️🎶 (2022), we herinneren en reflecteren 🎵 “Love Is a Losing Game”, uitgevoerd door 🎙 Amy Winehouse.

“Voor jou was ik een vlam / liefde is een verloren spel.” Liedjes over liefde, vooral liefde, worden nooit oud. 🎙 Amy Winehouse had een geweldige reputatie als verliezende partij met 🎵 “Love Is a Losing Game”. Dit juweeltje verscheen op haar ‘Grammy Award-winnende tour de force’, ‘Back in Black’ (2006), het album dat haar tot een ster maakte. Helaas werd Winehouse lid van de beruchte 27 club en bezweek in 2011 aan een alcoholvergiftiging. Hoewel Winehouse een kleine discografie heeft achtergelaten, gaat het zeker om kwaliteit boven kwantiteit.

“De band Love is a lost hand. Meer dan ik kan verdragen is het spelen van Love is a lost hand.”

“Love is a Losing Game” van Winehouse klinkt alsof het in de jaren 50 of 60 had kunnen zijn opgenomen. Dit is vintage, retro soul op zijn best, een perfecte imitatie van het geluid van lang vervlogen muziek. Hoewel dit album atypisch midlife klonk, straalde het een verfrissende sfeer uit in plaats van een tijdloze, niet-substantiële. Winehouse houdt het kort, iets meer dan twee en een halve minuut. Dat is genoeg tijd voor haar om ons te zegenen met een kenmerkende toon die eens in je leven keelklank, ongelooflijk expressief en zacht wordt. Met die uitdrukking komt grote authenticiteit als Winehouse je in haar verdriet trekt. Het kan ook geen kwaad dat het wordt ondersteund door een geweldige productie (🎛 Mark Ronson) en een orkest met strijkers en hoorns.

Amy Winehouse Starb Vor 10 Jahren: Erfolg Ist Auch Ein Verhängnis

🎵 “Love Is a Losing Game” is een moderne klassieker – slechts 16 jaar oud op het moment van release. Ook al is het jong, het klinkt na de jaarwisseling een stuk volwassener. Amy Winehouse was zo’n geschenk. Je kunt je alleen maar voorstellen hoeveel edelstenen ze in zich had als ze leefde.

Amy Winehouse, “Love Is a Losing Game”: Throwback Vibez 🕶️🎶 Nee. 81 (2022) [📷: Brent Faulkner, Gerhard G., JL G via Pixabay, Karl Hörnfeldt via Unsplash, The Musical Hype, Universal Island Ltd.]

Musical, ook bekend als Brent Faulkner, behaalde een BA en MA in muziek (musicologie, muziektheorie/compositie). Als multi-instrumentalist speelt hij naast vele andere instrumenten piano, trombone en orgel. Hij is gediplomeerd muziekleraar, componist en freelance muziekjournalist. Faulkner noemt muziek en schrijven als de twee belangrijkste dingen in zijn leven. In het bijzonder is hij begiftigd met een uitstekend oor en een perfecte toon.

Amy Winehouse Love Is A Losing Game Youtube

In de 91e editie van Throwback Vibez (2022) gedenken en reflecteren we op Jimmy Ruffins boek ‘What Becomes of the Brokenhearted’.

Bersetzung: Amy Winehouse

In de 56e editie van 5ive Songs (2022) selecteren we vijf nummers die op de een of andere manier met GLORY te maken hebben.

In de 73e editie van After Dark (2022) verkennen we de onherkenbare, riskante en seksuele ondertoon achter Ian Abels ‘The Real Man’. Amy Winehouse’s 2007 Glastonbury Festival-concert is voor het eerst beschikbaar op vinyl om de 15e verjaardag van Winehouse’s Pyramid Stage-optreden te vieren

Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende uitvoeringen en de afmetingen van elke uitvoering in de volgende paragrafen.

Eerst zullen we elke versie in detail analyseren (technische en kwalitatieve analyse), dan zullen we de versies vergelijken in volgorde van hun dynamiek en een eindscore toekennen, en je zult in staat zijn om naar enkele voorbeelden te luisteren.

Vor Zehn Jahren Starb Amy Winehouse

Streamingversies kunnen in de loop van de tijd evolueren, de hier geplaatste versies komen overeen met de versie die is getest op de datum van uitgave of review-update.

De onderstaande curve toont de voortgang van het Back To Black-nummer dat in de YouTube-video wordt gepresenteerd. Er zijn geen luidheidslimieten die alle dynamische pieken onderdrukken.

Dynamic staat voor het vermogen om een ​​breed scala aan geluiden te reproduceren, van de zachtste tot de luidste. Het doel is om de dynamiek van de muziek te vergelijken en niet de media (cd, digitale bestanden of vinyl).

Amy Winehouse Love Is A Losing Game Youtube

De dynamiek is DR13 voor vinyl bij dit album en iets minder DR11 voor Youtube video.

Back To Black Amy Winehouse Mp3 Download

Ter herinnering: de schaal gaat van 0 tot meer dan 20, maar dynamiek wordt als goed beschouwd vanaf 12, redelijk goed tussen 10 en 11, en onder 10 verslechtert het.

Het spectrum stelt u in staat om de toonbalans van de muziek (de balans tussen hoge, middentonen en bas) te controleren en processen te detecteren die mogelijk zijn uitgevoerd tijdens de opname-, mix-, mastering- of productiefasen. Het is ook mogelijk om frequentie-interferentieproblemen te detecteren.

Spectrum is een andere uitdrukking van frequentie versus tijd van een nummer. Voor elk kanaal (rechts en links) vertegenwoordigt de horizontale as de tijd en de verticale as de frequentie. De hoeveelheid wordt weergegeven door de intensiteit (helderheid) van de kleuren van elk punt in de afbeelding.

Het spectrum van vinyl (Ed1) loopt door boven 20 kHz (gele pijl). De witte pijl toont muziek en enige vervorming bij het afspelen van vinyl boven 20kHz.

Lyrics: Amy Winehouse

Het YouTube-spectrum (Ed2) is beperkt tot 16 kHz (gele pijl) vanwege 128 kbit/s AAC-codering. Het zwarte gebied geeft aan dat er geen signaal is boven 16 kHz (witte pijl).

Deze vinylplaat biedt een zeer mooie persing met minder oppervlakteruis. De muziek is natuurlijk, schoon en dynamisch met een zeer mooie weergave van de stereoruimte in vergelijking met YouTube-audio.

De YouTube-versie is anders dan de vinylversie, we verliezen de helderheid, dynamiek en ruimte voor het geluid, maar we krijgen het beeld van de video.

Amy Winehouse Love Is A Losing Game Youtube

Het album is verkrijgbaar in een zeer mooie vinylversie, wat een zeer mooie geluidspresentatie biedt bij dit concert. Het biedt een beter wereldwijd rendement dan het At The BBC-concert dat in 2021 werd uitgebracht. Er is momenteel geen digitale versie bij deze vinylrelease. Amy’s muziek is persoonlijk tot in het extreme. Ze leefde het leven dat ze uitdrukte in haar liedjes. Haar innerlijke oog legde al haar gevoelens en emoties vast, die ze in de gedichten en teksten van haar liedjes stopte.

Amy Winehouse’s Most Iconic Looks And Lyrics

Ik kwam nooit in Amy Winehouse toen ze nog leefde. Ik dacht dat ze op dat moment te opgewonden was. Haar muziek was te zacht om te worden opgepikt door het lawaai van de menigte. Pas na haar dood, toen het geroezemoes verstomde, begon ik naar haar stem, zangstijl, teksten en muziek te luisteren.

Jazz was een voertuig, een manier, een meme om de subtiliteiten van haar gedachten en gevoelens in muziek over te brengen en te vertalen. Het kan alleen maar jazz zijn. Geen enkel ander genre kon haar talent en creativiteit bevatten.

Ze was geen popdiva, ze was een jazzmuzikant. Ze was geen popdiva – dat is wat sommige mensen met haar probeerden te doen om van haar talent te profiteren. Ze was een jazzmuzikante die, omringd door de juiste mensen, jazz (terug) bij de massa bracht en een hele generatie, haar generatie, beïnvloedde.

En dan haar stem, mijn God, haar lied; het gemak waarmee ze zong, haar precieze timing, frasering, puur talent. Met zo’n overdadige kwaliteit kon ze haar liedjes tot ver in de tachtig zingen. Ze werd nooit 80 en stierf op 27 juli 2011.

Wat er is gebeurd? Waarom werd ze de “27 Club” in plaats van naar de Jazz Hall of Fame te gaan (wat ze postuum nog kon)?

Was deze zelfdestructieve trek in haar DNA ingebouwd? Was het haar omgeving – boze Blake, haar vriend – die haar binnenhaalde? Drugs vormen altijd een groot alibi. Kan zijn. Ik denk echter dat het iets anders was. ik denk dat het … was

Als je het gevoel hebt dat deze wereld teveel voor je is, noemen mensen je depressief. Maar wat als je geest eigenlijk zo uit de pas loopt met het fysieke rijk dat hij erin wordt gegooid dat hij schreeuwt om uit dat gebied te worden verlost?

Amy Winehouse Love Is A Losing Game Youtube

Wat als Amy zelfmoord pleegde toen ze het spel volgens de regels van deze wereld probeerde te spelen?

“Love is a lost game” is een van haar liedjes die altijd de meeste indruk op me heeft gemaakt. Ik was verbluft toen ik het voor het eerst beluisterde. Ik was geneigd het eens te zijn met het concept van dat nummer. Maar toen gebeurde er iets anders. Ik begon een tegenstrijdigheid te voelen. Liefde is aan het verliezen

Ik geloof het niet. Voor mij is liefde een natuurkracht, sterker dan de zwaartekracht. Liefde is God. God is liefde. Op

Amy winehouse losing game lyrics, youtube amy winehouse songs, amy winehouse youtube, amy winehouse love is a losing game chords, amy winehouse love is a losing game youtube, youtube amy winehouse music, amy winehouse love is, amy winehouse love is a losing game, amy winehouse on youtube, amy winehouse losing game, winehouse love is a losing game, love is a losing game amy winehouse lyrics