Amor Prohibido Novela Turca Capitulos Completos

Amor Prohibido Novela Turca Capitulos Completos – Sinds ze de liefde heeft bedreven met haar vriend, is Bihter nooit meer dezelfde geweest, omdat ze heeft ontdekt dat haar gevoelens voor haar vriend sterker zijn dan ze dacht, en ze kijkt niet meer met dezelfde ogen naar hem als haar man. De familie gaat een paar dagen op vakantie en de vrouw verzint allerlei excuses om niet in de buurt van Adnan te hoeven zijn. Hij weet dat ze niet meer van hem houdt zoals vroeger en vraagt ​​zich af of ze iets voor hem verbergt. Ze liegt tegen hem: ‘Het is oké, schat, het is alleen dat ik niet altijd zo liefdevol kan zijn. Doe het rustig aan”.

Behlul daarentegen voelt zich bevrijd nadat hij zijn verloving met Elif heeft verbroken, en om dat te vieren gaat hij op een avond uit eten met Nihal. “Ik zag mezelf al gebonden aan een persoon van wie ik niet hou. Mijn leven zou een probleem zijn”, zei hij. kwaad doet, besluit hij zijn reputatie te ruïneren door de media te misleiden door te zeggen dat het stel elkaar al een tijdje in het geheim ziet en dat de jonge vrouw de reden is om hen uit elkaar te halen. De journalisten beginnen hen lastig te vallen vanwege de leugens van de vrouw. ‘Hoe kan ze zo gemeen zijn en een romance tussen ons creëren?’ verraste de vrouw.

Amor Prohibido Novela Turca Capitulos Completos

Amor Prohibido Novela Turca Capitulos Completos

In het landhuis legt Suleyman de laatste hand aan de voorbereidingen voor de reis van zijn dochter naar Duitsland: “We moeten nu vliegtickets kopen en inpakken. De tijd is aangebroken. Laten we profiteren nu de heren niet thuis zijn en we niet veel te doen hebben”. Cemile is heel gelukkig, al weet ze dat ze haar familie en Beshir heel erg zal missen. Hij is degene die haar naar het vliegveld moet brengen. Als ze de nederzetting bereiken, neemt de jongen respectvol afscheid: “Verken Europa zo veel als je kunt. Mis deze kans niet, want het komt maar één keer in je leven en wees voorzichtig.” Dan gaat het weg. Het langverwachte debuut van de beroemde actrice Beren Saat komt op 1 oktober van dezelfde zender met de beste Turkse serie in het Spaans nagesynchroniseerd.

Promoción Fruto Prohibido (yasak Elma) Novela Turca Por Latina Televisión

MIAMI, 23 september 2021 /- HISPANIC PR WIRE/ – Kanal D Drama presenteert de première van de Latijns-Amerikaanse serie ‘Amor Prohibido’. Het langverwachte debuut van populaire actrice Beren Saat, (What’s wrong with Fatmagül?) komt op 1 oktober exclusief op de schermen van Kanal D Drama. Fans van het kanaal in de VS kunnen op 30 september om 20.30 uur een virtuele preview van de première op Facebook krijgen. Eastern Time, 17.30 uur Vrede.

“‘Amor Prohibido’ zal een enorme hit worden onder het Latijns-Amerikaanse publiek in de Verenigde Staten, het heeft een eersteklas lijst van acteurs, die optredens van hoge kwaliteit beloven, met de deelname van Beren Saat in de hoofdrol, een van hun favoriete acteurs. de meest herkenbare Turkse actrices die bekend zijn bij het Spaanse publiek”, zegt Francheska León de la Barra, hoofd marketing voor Kanal D Drama in de VS en LatAm. “De serie is een van de meest bekeken series in de geschiedenis van drama in Turkije , dus we zijn er zeker van dat het hetzelfde effect zal hebben in de Verenigde Staten en de aandacht zal trekken vanaf de eerste aflevering, zowel voor de acteurs als vanwege het hoge niveau. – intense plot die het presenteert.

De serie ‘Forbidden Love’ (Aşk-ı Memnu) is een bewerking van de roman Ask-i Memnu van de beroemde Turkse auteur Halit Ziya Usakligil, en markeert de terugkeer van Beren Saat naar de Latijnse schermen in de Verenigde Staten, voornamelijk onderwerp. de rol van de mooie Bihter, een jonge vrouw uit een goede familie die lijdt onder het plotselinge verlies van haar vader. Maar terwijl Bihter elke dag het graf van zijn vader bezoekt, niet in staat om zijn plotselinge dood te verwerken, gaat de rest van de familie, inclusief zijn moeder, door met hun leven alsof er niets is gebeurd. Bihter leeft in eeuwige rouw, maar haar moeder Fatma (Nebahat Çehre) is druk bezig met de voorbereiding van de bruiloft van haar tweede dochter terwijl ze probeert de aandacht te trekken van een rijke weduwe. De plot richt zich op hoe complex familierelaties kunnen zijn, vooral tussen moeder en dochter. Lukt het Bihter om haar moeder uit haar leven te houden? Zal Fatma haar dochter het leven laten leiden waarin ze dacht dat ze zou passen? Wordt ze de vijand van haar dochter of wordt ze haar vriendin en kan ze zo haar sociale status behouden?

‘Amor Prohibido’ betovert het Spaanse publiek in de VS met zijn intense plot van liefde, passie, bedrog en verraad. Opgemerkt moet worden dat de uitstekende uitvoering van de actrice Beren Saat in de serie twee jaar op rij twee Golden Butterfly Awards (Turkse Emmy’s) in de categorie “Beste acteur” won.

Amor Prohibido Capítulo 44 Doblado Al Español Latino

Kanal D Drama is het resultaat van een strategische alliantie tussen THEMA América, een bedrijf uit de Canal +-groep, en Kanal D International, leiders in de export van Turkse producties wereldwijd, en het eerste en enige kanaal dat de beste Turkse drama’s over de hele wereld distribueert. Sinds de lancering heeft het Spaanse publiek in de Verenigde Staten de uitstekende shows van Kanal D Drama omarmd.

‘Amor Prohibido’ wordt uitgezonden op Kanal D Dráma van maandag tot en met vrijdag om 23.40 uur. Eastern Time / 20:40 Pacific via Xfinity, Xfinity On Demand en Verizon FiOS (kanaal 1586).

THEMA, een bedrijf van Canal + Group, is een leider in de distributie van thematische en multiculturele inhoud op alle MVPD-platforms (distributie van videoprogrammering via meerdere kanalen); Het heeft een divers portfolio van meer dan 180 kanalen wereldwijd. THEME America’s portfolio omvat onder meer: ​​Kanal D Drama in samenwerking met Kanal D International; MEZZO Live HD; een zender uit de Canal+ groep; het bedienen van Spaanse gemeenschappen in de Verenigde Staten, Mexico’s belangrijkste kanalen, Mexico Hour en Canal 22 Internacional; en het Dominicaanse Telemicro International-kanaal, onder andere.

Amor Prohibido Novela Turca Capitulos Completos

Kanal D International is een wereldwijd mediabedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige inhoud, het team werkt met enkele van de meest creatieve talenten in de branche, met een catalogus met een grote verscheidenheid aan aantrekkelijke programma’s en verschillende titels, waaronder: drama’s , miniseries, romans, programma’s, formaten, evenals een uitgebreide bibliotheek met titels. Met een innovatieve benadering van creatieve projecten en management bereikt Kanal D International een breed publiek in meer dan 150 landen en gebieden, waaronder Europa, Oost-Europa, Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Afrika, Azië, Mena, het Balkan-schiereiland en de landen van het land. Het Verre Oosten.

Amor Prohibido Capitulo 64 Parte 1

Capitulos completos mujeres asesinas, capitulos completos, capitulos completos el clon, caso cerrado capitulos completos, eva luna capitulos completos, teresa capitulos completos, series capitulos completos, telenovelas capitulos completos, amor prohibido, capitulos completos de novelas, novelas capitulos completos, capitulos novela