Adobe Pdf Editor Free Download

Adobe Pdf Editor Free Download – Adobe Acrobat Reader DC 2020 Gratis download nieuwste versie. Het is een offline installatieprogramma dat klaar is om Adobe Acrobat Reader DC 2020 volledig te configureren.

Adobe Acrobat Reader DC 2020 is een indrukwekkende PDF-reader die clouddeling, tekstleesopties en veel handige bewerkingsopties biedt. Deze applicatie heeft een nieuw uiterlijk en visueel niveau dat de trend van platte tegels van Windows 10 volgt. Alle knoppen en menu’s hebben een natuurlijke look en feel met interne afbeeldingen. U kunt ook Adobe Acrobat Reader DC 2020 gratis downloaden downloaden.

Adobe Pdf Editor Free Download

Adobe Pdf Editor Free Download

Adobe Acrobat Reader DC 2020 heeft een intuïtieve interface die u eenvoudig toegang geeft tot verschillende gebieden en tools. Het werkt als een dashboard en een startpunt om PDF-bestanden te openen. Om afleiding te elimineren en u te concentreren op de tekst op het scherm. U kunt alle ongewenste menu’s verbergen en overschakelen naar volledig scherm en verschillende weergavemodi wijzigen. Als u bijvoorbeeld de tekst niet altijd in de gaten kunt houden, kunt u de reader automatisch zo instellen dat het hele document of een paar regels worden voorgelezen door een digitale stem. Al met al is Adobe Acrobat Reader DC 2020 een indrukwekkende PDF-lezer die clouddeling, tekstleesopties en veel handige bewerkingsopties biedt. U kunt ook Adobe Acrobat Reader DC 2020 gratis downloaden downloaden.

Bearbeiten Von Pdf Dateien In Acrobat Xi Oder Dc Nicht Möglich

Hieronder staan ​​enkele opvallende kenmerken die u zult ervaren na het gratis downloaden van Adobe Acrobat Reader DC 2020.

Voordat u de gratis download van Adobe Acrobat Reader DC 2020 start, moet u ervoor zorgen dat uw pc aan de minimale systeemvereisten voldoet.

Klik op onderstaande knop om Adobe Acrobat Reader DC 2020 gratis download te starten. Dit is een compleet offline installatieprogramma en een zelfstandige installatie voor Adobe Acrobat Reader DC 2020. Dit is compatibel met zowel 32-bits als 64-bits Windows. Ondersteund door uw publiek. We kunnen een commissie verdienen wanneer u iets koopt via links op onze site. Dit is waarom u ons kunt vertrouwen.

Tegenwoordig heb je geen app meer nodig om pdf-bestanden te bekijken. Elke webbrowser kan dat. Als u ooit PDF-bestanden van Office-documenten maakt, gebruikt u waarschijnlijk Acrobat Reader van Adobe. Adobe is tenslotte het bedrijf dat in 1993 het Portable Document Format (PDF) heeft gemaakt.

Best Free Pdf Editor Online And Offline In 2022

Maar als u Adobe-software wilt gebruiken voor zoiets eenvoudigs als het samenvoegen van twee PDF’s of het roteren van een pagina, moet u wellicht de Pro-versie kopen. Webtools lijken misschien een oplossing, maar het vinden van een betrouwbare webtoepassing die altijd werkt, kan een uitdaging zijn, en bovendien zijn ze mogelijk niet beschikbaar wanneer u ze nodig hebt, of zorgen ze voor privacyproblemen.

U kunt een soortgelijk probleem tegenkomen als u een native PDF-bestand wilt maken of bewerken. Als je LibreOffice of OpenOffice gebruikt, heb je apps die PDF’s kunnen bewerken, maar dat is niet hun hoofddoel, dus ze hebben misschien niet de functies die je nodig hebt of zijn te ingewikkeld voor eenvoudige PDF-gerelateerde taken.

Er zijn veel PDF-editors die gratis functies bieden die functionaliteit bevatten die Acrobat Reader niet biedt. Deze gids helpt u bij het kiezen van de beste tool voor u.

Adobe Pdf Editor Free Download

Als je je huidige PDF-viewer wilt vervangen door een die ook pagina’s kan converteren, pagina’s uit verschillende bestanden kan samenvoegen en pagina’s uit een document kan extraheren, is PDF Studio van Bullzip een geweldige optie. Alle app-functies zijn gemakkelijk te vinden, aangezien de meeste te vinden zijn in de bovenste werkbalk.

Best Adobe Acrobat Alternatives Of 2022

Kies in de werkbalk wat u met de muis wilt doen: tekst en afbeeldingen selecteren, scrollen door te slepen met de handcursor, inzoomen door te klikken, tekst markeren, er doorheen bladeren of omlaag scrollen.

Selecteer ‘Splitsen en samenvoegen’ om de beste versie van de app te gebruiken. U kiest welke bestanden u in het proces wilt opnemen, maar u kunt ook bestanden toevoegen door op “openen” te klikken of door te slepen en neer te zetten. Met PDF Studio kunt u ook pagina’s draaien of pagina’s slepen en neerzetten om hun volgorde te wijzigen.

Met de linkerzijbalk kunt u paginaminiaturen bekijken, hun grootte wijzigen, bestanden bijvoegen bij een document of opmerkingen toevoegen en zoeken in opmerkingen. Bullzip PDF Studio is alleen beschikbaar voor Windows, als dat een probleem voor je is, vind je misschien de volgende applicatie in onze lijst leuk.

Als u tevreden bent met uw huidige PDF-lezer en een aparte applicatie wilt voor eenvoudige bewerking, dan zou PDF Split and Merge (PDFsam) Basic perfect moeten zijn. Na het starten van de applicatie krijgt u verschillende acties te zien, later kunt u schakelen tussen tools zonder terug te keren naar het hoofdscherm.

Adobe Acrobat Reader Dc 2022.002.20212

Met de splitsingstool kunt u een PDF opsplitsen in secties met een willekeurig aantal pagina’s of op specifieke paginanummers. Met “gesplitst op bladwijzer” kunt u het bestand splitsen bij elke bladwijzer van een hiërarchieniveau of bij elke bladwijzer die een uitdrukking bevat. Met de tool “op grootte splitsen” kunt u het document opsplitsen in bestanden van elke grootte.

Standaard comprimeert het programma de bestanden die het maakt om ze lichter te maken, maar als het behoud van de originele kwaliteit belangrijk is, kunt u die optie uitschakelen onder ‘geavanceerde instellingen’.

Met de integratietool kunt u automatisch een inhoudsopgave maken, de grootte van pagina’s aanpassen, een voettekst met de originele bestandsnaam aan elke pagina toevoegen, een blanco pagina toevoegen na documenten met oneven nummers (handig voor het afdrukken van -twee) en een bladwijzer aan het begin van elk item, interactieve formulieren samenvoegen of verbergen, of ze “splitsen” (dwz alleen-lezen).

Adobe Pdf Editor Free Download

Met de rotatietool kunt u snel alle pagina’s wijzigen, of die met oneven of even nummers. De uitvoertool is handig wanneer u niet het hele document nodig hebt. Een alternatieve vergelijkingstool kan handig zijn als u twee documenten pagina voor pagina wilt vergelijken. PDF Split and Merge Basic is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux, inclusief 32-bits platforms, draagbare versies en in vele talen.

Viewing Pdfs And Viewing Preferences, Adobe Acrobat

Als u serieuzere PDF-bewerkingen moet doen, maar niet wilt betalen voor Acrobat Pro, is Sejda PDF wellicht een goede optie voor u. Dat komt omdat de gratis versie niet beperkt is in functies, maar beperkt in grootte. Elke dag kunt u maximaal drie belangrijke acties uitvoeren op bestanden van maximaal 200 pagina’s en 50 MB.

Het bewerken van tekst in PDF-documenten kan lastig zijn, omdat tekst niet onafhankelijk van het formaat wordt opgeslagen. Met Sejda zal de toepassing elke keer dat u op een regel klikt, deze vervangen door bewerkte tekst met hetzelfde lettertype. Bij het testen van de applicatie hebben we geen fouten gevonden in de tekenherkenning, maar Sejda was niet in staat om tekstvakken of de uiteinden van spaties te herkennen, waardoor de applicatie beter geschikt was voor het corrigeren van kleine fouten dan voor het herschrijven. Het toevoegen of verwijderen van afbeeldingen of formulieren (als u op “velden bewerken” klikt) is ook eenvoudig.

Sejda PDF kan PDF converteren naar Word, Excel of platte tekstbestanden, of naar JPEG-afbeeldingen. Verrassend genoeg kunt u alleen JPEG naar PDF converteren. Onder “beveiliging” kunt u bestanden beveiligen met wachtwoorden, optionele machtigingen, watermerken of platte bestanden.

Onder “anderen” heeft de app enkele handige functies, zoals correct gecontroleerde pagina’s (“rechtzetten”), marges toevoegen (“gematigd”) of verwijderen (“seed”), en gegevens herstellen van beschadigde bestanden (“repareren”) Sejda kan bijna alles doen wat PDFsam kan, dus het kan voor u voldoende zijn als u deze dingen niet in fasen hoeft te doen. De applicatie is voor Windows, macOS en Linux en heeft draagbare functies.

Enjoy The Best Free Pdf Editor With Adobe

Als u helemaal opnieuw een PDF wilt maken, dan is Scribus misschien de tool voor u. Tekst en afbeeldingen worden in kaders toegevoegd, wat handig is als u tekst in een bepaald gebied wilt plaatsen of alleen delen van afbeeldingen wilt gebruiken. Door met de rechtermuisknop op een item te klikken, kunt u het in een frame veranderen, de tekst bewerken, naar een ander niveau verplaatsen of het markeren als een PDF-notitie of bladwijzer.

PDF-specifieke tools staan ​​standaard aan de rechterkant van de werkbalk en bevatten drukknoppen, selectievakjes en opmerkingen. U kunt het document opslaan als een PDF, maar u moet het bestand ook in een ander formaat opslaan, omdat de stabiele release van Scribus (1.4) geen native PDF-bestanden kan openen. Als u niet tussen applicaties wilt schakelen, kunt u de ontwikkelversie (1.5) downloaden, die PDF-import ondersteunt.

Onder “Bewerken” in het hoofdmenu kunt u alle items van een type of kenmerk selecteren en de ene kleur door een andere in het document vervangen. Onder “script” vindt u handige tools zoals CalendarWizard of Align_image_in_frame, en u kunt er meer vanaf uw computer toevoegen. Rechtsonder kunt u een voorbeeld bekijken van hoe het document eruit zal zien voor mensen met een normaal gezichtsvermogen of voor mensen met een van de 4 soorten kleurenblindheid.

Adobe Pdf Editor Free Download

Inkscape is vooral bekend als SVG-editor, maar het vectorkarakter van de schaal maakt het ook ideaal voor het maken van PDF-pagina’s, met tekst en illustraties die er op elk papierformaat scherp uitzien. Als grafische editor kunt u afbeeldingen toevoegen en verwijderen, maar ook bestaande verplaatsen en herschikken.

Adobe Acrobat Pro Full Version Free Download For Pc

De app kan maar één pagina tegelijk uitvoeren, dus daar heb je een andere app voor nodig

Free download adobe pdf editor, adobe pdf editor download, adobe photo editor free download, adobe pdf editor mac free download, adobe pdf editor, adobe acrobat pdf editor, free adobe pdf editor, pdf editor free download, free adobe editor download, adobe pdf editor mac, adobe pdf editor free download full version, adobe video editor free